Vols col·laborar amb la núm. 8?

Des de l’equip editorial de la revista “L’ApARTament” ens plau proposar-te de col•laborar en el nostre proper número editorial.

El 21 de març d’aquest any es va publicar el setè número de la revista que duia per títol “Estètica i identitat”. El resultat d’aquesta primera experiència podeu veure’l seguint el següent enllaç:

Revista digital cultural l'ApARTament núm. 7

El proper número de la revista durà per títol “Futur[s]” i es publicarà el 21 d’octubre. Com sempre l’equip editorial s’obre a tot tipus de propostes, tant en format d’article: assaig, crònica, recerca, crítica, poesia, etc., com en un format visual o audiovisual: fotomuntatge, còmic, vídeo, música, etc.

Per a aquest número, la data final de lliurament de la proposta a publicar serà el 15/09/2013. Podeu enviar l’article, l’assaig o la producció artística al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i des de l’equip editorial farem la selecció corresponent en funció del material a editar.

Podeu consultar i descarregar el manual d’estil   on us deixem un breu resum de les característiques formals bàsiques que ha de tenir el text, en cas que sigui aquest el format que utilitzeu. Per a altres formats, poseu-vos en contacte amb l’equip editorial ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ) un cop sabeu les característiques bàsiques de la vostra publicació.

Aquí teniu un breu resum de les característiques que hauran de tenir les publicacions de textos:

- Poden estar escrits en català, castellà, o bé traduït en qualsevol idioma si l'autor/a ho facilita.

- L’extensió màxima del text és de 5 fulls (10.000 caràcters aprox.) i la mínima d’un full (800 caràcters, aprox.)

- Cal redactar un breu resum de l’article (de 8 a 10 línies) i especificar algunes de les paraules clau que el defineixin.

- El suport informàtic del text haurà de ser o bé “Word”, “open office” o bé “rtf”.

- El format general constarà d’un títol centrat en mida 14 i en negreta, el nom de l’autor/a i si vol la universitat, col•lectiu o organització a la que s’afilia, i el cos del text serà en mida 12 i interlineat d’espai i mig sense tabulacions.